spinning
Treenaus & Fitness

Koukussa Spinningiin?

Sen sai taas eilen todistaa. Ajankohta 18:30, tunti täyteen varattuna. Värivalot tuo huikeen kivaa tunnelmaa saliin ja se ihmiset tekee todissaan! Sain taas kerran puserrettua itsestäni vähän enemmän ja tsemppaamaan asiakkaista irtoamaan vielä enemmän! Vitsit miten upeaa se on nähdä, miten väki työskentelee ja pyyhkii hikeä pyyhkeellä siinä välissä kun työltään ehtii! Spinning on tuntina sellainen, jossa periaatteessa rentoudun paineista koska en tarvitse vaikeita koreografioita tunnillani. Voin keskittyä täysiä tsemppaamiseen ja tekemiseen! Ja vaan ilhailla sieltä ohjaajakorokkeelta, miten mahtavan näköistä on kun väki polkee fiiliksissä!

Eilinen tunti meni siis loistavasti, hikilammikot pyörän alla ja kuuma tunnelma salissa. Tunnin jälkeen sain kuulla niin mieltä lämmittäviä kommentteja että koko loppuviikkoni taisi niistä piristyä. ”Sä vaan joka kerta oot parempi”, sanoi eräs tuttu asiakas suunnilleen. Ja siinä aloinkin miettimään, että tietysti kehityn joka ohjauskerralla ja muutun rohkeammaksi, eikä pikku mokat puheen kangerteluissakaan enää haittaa vaan itselle osaa nauraa. Pukuhuoneessa kuuntelin naista joka kertoi, että aloittaessaan aikoinaan liikkumisen, oli jo kuntosalin portaiden nousu hänelle ylivoimaista. Ja siinä hän oli tällähetkellä hikisenä kuntospin-tunnin jälkeen. Olin iloinen hänen puolestaan. Oli oikea ratkaisu jaksaa kiivetä aikoinaan ne portaat ylös. Oli oikea ratkaisu aloittaa liikunta.

En itsekään ole aikaisemmin ollut mikään spinningin ystävä. Nykyään kun ohjaan itse, olen täysin rakastunut tähän lajiin. Tiedän etten ole vielä ohjaajana täydellinen, mutta pyrin kehittämään kehityskohteitani ja osaan ottaa rakentavan palautteen vastaan nöyrästi. Haluan tuottaa asiakkailleni elämyksiä, sellaisia elämyksiä joiden aikana he voivat vain keskittyä tekemiseen ja unohtaa kokonaan kaikki arjen huolet. Välillä mennään kesäisessä säässä, auringon paistaessa pitkin vuoristoteitä. Välillä haetaan voimaa intohimon punaisesta lajivoimakappaleeseen. On mahtavaa nähdä samat kasvot tunneillani uudestaan, parasta on että saa ihmiset koukuttumaan.:) Oih, olen niin fiiliksissä täällä! Onko teillä samoja kokemuksia spinnistä? Eiks olekin aika upee tunnelma niillä tunneilla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *