uudet silmälasit netistä
Ostokset ja Hankinnat

Upouudet silmälasit netistä halvalla

Tämän kirjoituksen inspiraationa ja auttajana toimi Silmälasiopas.

Mulla on yksi kaveri, kutsutaan sitä nyt vaikka nimellä Leena. Leena on sellainen tyyppi, että välillä tuntuu että sillä on aivan uudet silmälasit päässä joka kerta kun sitä tapaan. En tiedä montako paria sillä niitä laseja oikein on, mutta sen täytyy olla reilusti yli 10.

No kun mulle tuli tarve ostaa uudet silmälasit, ei kauaa tarvinnut pohtia kenen puoleen olisin kääntynyt. Ainoa ongelma vaan oli, että tää Leena oli just matkalla, ja mulla oli kova tarve saada noi lasit jo nopeasti. En mää ehtinyt venaa että se tulisi takaisin, joten mun piti hoitaa tää itse.

Kun yrityn googlata tietoa tästä itse, niin hakusanalla ”silmälasit netistä”; ekana ei-kauppana tuli sellainen sivusto kuin http://www.silmälasitnetistä.fi/. No se oli ihan ok, mutta jotenkin mulle ei tullut oikein sellainen hyvä kuva siitä miten toi oikein toimii, joten jatkoin eteenpäin.

Hetken päästä sitten päädyin tuonne Silmälasioppaan sivuille, jossa oli selvästi parempi ohje silmälasien ostoon netistä, ja jossa oli paljon enemmän just noita asioita mitä silloin pitää ottaa huomioon ja sellaista. Mutta mikä mulle oli ihan parasta oli se, että tonne pysty laittaa viestiä ja kommenttia, ja kysyä sitä apua. Niinpä tein tälläisen viestin, ja laitoin sen matkaan. Jo parin tunnin päästä sain paluuviestinä vastauksia kysymyksiini, sekä pari ylimääräistä vinkkiä jotka sopi just mun tilanteeseen.

Ihan loistava siis toi ”palvelu”! Selvästi huomasi että noit tyypit sivuston takaa välitti musta, eikä vaan yrittänyt saada mua ostamaan jotakin. Sen takia oonkin varmaan ehkä vähän turhankin skeptinen kun katsoo noita silmälasikauppojen sivustoja, kun niissä just annetaan aika varmasti sellainen yltiöpositiivinen kuva tosta ostosta. Kun kyselee hieman muualta, saa varmasti paremmat ohjeet ja rehellisemmät neuvot.

Ja vielä ennen kuin tilasin lopulliset lasit, niin kysyin vielä yhden kysymyksen tuolta samaisesta paikasta, ja sain siihenkin nopean vastauksen. Sain sitten siis hyvillä mielin laittaa tilaukseen uudet silmälasit netistä. Ja halvalla kyllä lähti, kun löysin tosi hyvät lasit tuolta Outlet-puolelta!

Iso kiitos siis Silmälasioppaalle, ja nyt vain toivotaan että lasit tulee nopeasti postissa. Kyllä niiden pitäisi, mutta jostain syystä joskus tolla postilla kestää ihmeen kauan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *